ONNEA ONNEA ONNEA ONNEA!!
16.6.2012 syntyivät hirveän kauan odotetut ja toivotut ensimmäiset Unique Treasure - pennut Lotalle ja Sunnille. Tuli kolme potraa poikaa ja pienen pieni tyttönen: Osku, Karo, Sony ja Lina. Pojista Karo muutti pohjois-pohjanmaalle, Sony etelä-pohjanmaalle, Osku etelä-Ruotsiin ja Linasta tuli Suomen pohjoisin lunnikoira sen muuttaessa länsi-lappiin.

Paljon on sattunut ja tapahtunut vuosien varrella. Suurin suruista on, että Karo jouduttiin lopettamaan vain kahden vuoden iässä. Sonynkaan elämän taipaleesta en enää ole tietoinen. Sonylläkin oli terveysongelmia. Osku sen sijaan voi hyvin edelleen Ruotsissa. Lina on ollut sijoitusnarttuna, mutta kumpikaan etelään suuntautuneista astutusyrityksistä ei tuottanut tulosta. Myöhemmin Linalle kehittyi allergisia oireita ja luovuin astutussuunnitelmasta. Tänään Lina on siirtynyt pois minun omistuksestani sijoitussopimuksen päätyttyä. Linaa olen kuitenkin vuosien varrella tavannut ja se on aivan ihana kaunis ja niin kovin kiltti lunnityttönen, joka on hyvin syvästi kiintynyt omistajaansa.

Jos tämä teksti tavoittaa teidät, niin lähetän lämpimät terveiset teille kaikille ensimmäisten pentujeni omistajille ja haluan kiittaa koirien hyvästä hoidosta, huonoinakin aikoina. Hyvää kesää ja kaikkea hyvää elämässä eteenpäin!







Ihan tulee kyyneleet silmiin näitä kuvia katsellessa ja pentuja muistellessa... niin paljon kaikkea hyvää teille toivoin elämän tiellä....