Eri kasvattajilla on varmasti erilaisia pentupaketteja. Meillä se tällä kertaa on tällainen:
1784955.jpg
Tällä pääsee alkuun uudessa kodissa pennun kanssa.

Pennun hintaan (1000euroa) sisältyy rekisteritodistus, eu-passi, eläinlääkärin todistus, tunnistusmerkintä mikrosirulla, parvorokotus, matokuurit.

Lisäksi mukaan saa kirjalliset hoito-ohjeet, tietoa lunnikoirista, tietoa Suomen Kennelliitosta, tietoa oman pennun vanhemmista ja sisaruksista.

Ensimmäisen vuoden jäsenyys uudelle omistajalle Suomen Lunnikoirayhdistyksessä.

Pentu saa Royal Canin penturuokaa, jota oppinut syömään syntymäkodissaan, oman pannan ja taluttimen, oman tassukuvioisen viltin, lelun sekä kakkapusseja mukaan.

Oman tukeni annan ja neuvon kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Jos koiralle joskus tulee tarpeen löytää uusi koti, autan sen löytämisessä.

Toivon pennunostajilta rakkautta pentua kohtaan, kärsivällisyyttä, oikeudenmukaisuutta ja aikaa koiralleen. Lisäksi toivon, että jokainen kasvattini saisi osallistua pari kertaa viralliseen koiranäyttelyyn.

Koska lunnikoira on hyvin harvinainen rotu, toivon uusien omistajien ymmärtävän, kuinka tärkeää on jokaisen terveen ja rodunomaisen lunnikoiran mahdollisuus saada edes yhdet pennut. Autan tässäkin mielelläni.