Agirotu 2012 alkoi tänään Kuopiossa. Lotta ja Lyyli ovat siellä Aulikin, Reijon, Brendan ja Lucian kanssa. Paikalla myös etelän vahvistukset Jenni ja Haldor ja huomenna saapuu vielä Pia lunneineen. Kuopiosta kuului ihan mahtavia uutisia: Aulikki ja Brenda avasivat kisauransa tekemällä NOLLAN! Hiukan tuli yliaikaa ja sijoitus 16. Aivan mahtavaa, lämpimät onnittelut! Aulikki starttasi myös Lyylin kanssa, mutta Lyyli meni väärälle esteelle ja hylkyhän siitä tuli.

Itse osallistuin Hellen kanssa Arcticin kisoihin ja hylky tuli meillekkin kolmella kiellolla. Pienestä oli kiinni ja kaikki "vaikeat" esteet menivät hyvin. Nuo kiellot tuli empimisestä, esteen ohittamisesta ja väärästä suoritustavasta. Vauhtia olisi kyllä piisannut ja rata oli helppo.

Vähän ehdin nähdä tuttujen suorituksia, ja onnittelut hyviä tuloksia tehneille. Kisathan jatkuvat Keminmaassa myös la ja su, mutta me suuntaamme Rovaniemlle näytelmien pariin.

Innolla jo odotetaan kuvia ja tuloksia sunnuntailta kun Kuopiossa on Agirodun viestijoukkue Lunninmunamiehet radalla super-joukkueella!