Aloitimme näyttely vuoden 2012 Kemijärven ryhmiksestä tänään. Mukana olivat rlk Helle, lunnit Sunni ja Brenda. Tänään ei ollut Hellen päivä, sillä tuomari mittasi Hellen ja liian isona tyttönä Helle sai T:n. Sunni sai EH:n eli tuomari piti linjansa, kun on kerran aikaisemminkin arvostellut Sunnin samalla EH:lla (asia ok). Brenda oli meillä mukana ja esiintyi hienosti (mitä nyt seisomista pitää treenata) saaden sertin, ollen rop ja näin ollen voi tituleerata itseään Suomen ja Ruotsin Muotovalioksi!

Lisään arvostelut ja kuvia myöhemmin. Aamulla lappalaiserkkariin Pelloon!

Molemmat kuvat Reijo Jauhiainen - kiitos!

Kemijärvi 31.3.12 tuomari Marja Talvitie

Unique Treasure Chic Berengaria

AVO ERI1 SA PN1 ROP SERT => FI MVA => SE MVA

"Erinomainen tyyppi. Hyvä pää ja ilme. Oikea ylälinja. Hyvät varpaat. Oikea karvan laatu, mutta niuk. karvassa. Tyypilliset liikkeet."

 

Onnittelut Aulikille ja Reijolle ja kiitokset tuomarille!

 

Loputkin tulokset:

Sunni

VAL EH

"Kookas, kevytrunkoinen (?), hieman kapea päinen (?), pitkä kuonoinen uros. Kovin löysät kyynärpäät. Lanne osalta pitkä. Hyvä häntä ja karvan laatu mutta ei täydessä turkissa. Tyypilliset liikkeet. Hyvät varpaat."

 

Hellen arvostelu tuomari Sakari Poti:

AVO T

"Puhtaan musta. Ylikorkea (51 cm). Oikeat mittasuhteet. Voimakas oikealinjainen pää. Tiivis runko. Hyvät kulmaukset. Turkki ei parhaimmillaan. Oikea-asentoinen hieman karvaton häntä. Pitkä askelinen liike. Rauhallinen luonne."