Aamulla viiden jälkeen lähdettiin ajamaan tiheässä lumisateessa Kajaaniin. Lunta satoikin lähes koko päivän.

Lunnit arvosteltiin jo kolmantena rotuna ja edellä oli vain 4 koiraa, joten piti olla aikaisin perillä.

Meidän koirien lisäksi Jaana tuli Velhon kanssa.

Tuomarina oli ainakin minun koirilla ensimmäistä kertaa Jarmo Vuorinen. Hän oli todella huolellinen ja tutki koirat tarkkaan. Ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Itse asiassa kun luin hänen koirilleni antamat arvostelut, voin sanoa, että olen kaikista suunnilleen samaa mieltä.

ROP meni Velholle ansaitusti, joten onnittelut vielä tätäkin  kautta!

KIITOKSET Jaanalle, joka esitti erinomaisesti Luciaa ja Sarille, joka auttoi monin tavoin! Apukädet olivat todellakin tarpeen.

Kaikki tulokset arvosteluineen tässä:

SILVERSOUND`S MENO-MONO Velho ROP CACIB

ERIKSRO OFEIGSTAD VEIGA  Lotta VSP CACIB

ERIKSRO SUPER-SONIC Sunni PU2 VACA

ERIKSRO CHIC MONIQUE Lyyli PN2 VACA

UNIQUE TREASURE CHINA IN YOUR HAND Lucia PN3 SERT ROP-JUNIORI

 

Lotta:

"Erinom. rungon mittasuht. Ilmeikäs pää. Erinom. kaula. Tasap. kulm. raajat. Erinom. runko ja suora ylälinja. Hieman alas kiinn. häntä. Oikean puol. eturaajassa tupla kynsi, muuten kannukset ja varpaat ok. Hyvät maatavoittavat liikkeet."

 

Sunni:

"Erinom. tyyppi ja rungon mittasuht. Ilmeikäs pää, oikein kannetut korvat. Etukulm. voisi olla enemmän. Erinom. runko ja suora ylälinja, hieman pehm. ranteissa. Varpaat ja kannukset ok. Erinom. turkin laatu. Liikkuu hyvin edestä ja takaa. Sivuliik. toivoisin hieman enemmän ulottuvuutta."

 

Lyyli:

"Erinom. tyyppi. Riittävä rungon pituus. Erinom. pää ja ilme. Hieman alas kiinn. korvat. Tasap. kulm. raajat. Hyvä ylälinja. Hieman alas kiinn. häntä. Oikein kannettu häntä. Liikkuu hyvin edestä ja takaa. Sivuliikunnassa voisi olla enemmän ulottuvuutta."

 

Lucia:

Erinom. tyyppi ja mittasuht. Hyvä pää ja ilme. Oikein kannetut korvat. Hieman suora olkavarsi. Ikäisekseen hyvä runko. Hyvä suora ylälinja. Hieman alas kiinn. häntä. Varpaat ja kannukset ok. Liikkuu hyvin ja tyypillisesti. Erinomainen karvanlaatu."

 

Kaikilla koirilla oli uuden arvostelulomakkeen mukaan arvioitu olevan käyttäytyminen rodunomainen.

 

Pokaalien sijasta otin Mustiiin & Miirriin kortteja ja lopultakin hankin Kennelliitosta Lotalle isot ruusukkeet pohjoismaiden ja kansainvälisen muotovalion arvoista muistuttamaan.

Hallissa kuvia ei otettu, mutta yritän myöhemmin saada joitakin kuvia varsinkin Luciasta ekan sertinsä kanssa ja Lotasta ihanien jättiruusukkeiden kanssa (epäilen jo nyt onnistumista...)

Nyt meillä sitten onkin lunneilla melko pitkä tauko ennen seuraavaa näyttelyä. Tilanteesta riippuen se on Harstad Norja maaliskuussa tai kaksi pohjois-Ruotsin näyttelyä toukokuussa.

Helle sen sijaan osallistuu ensi kuussa Tornion ryhmänäyttelyyn ja mahdollisesti Tervolan ryhmään huhtikuussa.

Onnittelut kaikille Kajaanin tuloksiinsa tyytyväisille!