Puoli 7 aikaan lähdettiin matkaan, ensin haettiin Milla, sitten Aulikki ja Brenda ja sitten takaisin pohjoiseen päin. Ilma oli mitä kaunein ja lämpimin koko päivän. Kaukosen ravirata löytyi ja saatiin tavarat ja koirat raahattua kehän reunalle. Muutamia tuttujakin tavattiin :)

Lunneilla tuomarina oli Tuula Savolainen. Kaikki saivat hyvät arvostelut. Sunni oli ROP, Lotta VSP ja Brenda sai SERTin. Lisään arvostelut tähän.

Sunni: VAL ERI VAK1 SA PU1 ROP

"Kohta 6 v tyypiltään erinomainen hyvät mittasuhteet ovaava uros, hyvä pää ja ilme, kuono voisi olla hivenen vahvempi, hyvät korvat, tilava runko, hyvä tasapainoinen raajarakenne, hyvät varpaat, hyvä häntä, hyvä raajaluusto, rodulle tyypilliset liikkeet, hyvä karvanlaatu."

Lotta: VAL ERI VAK1 SA PN1 VSP

"5 v hyvät mittasuhteet omaava narttu, hyvä sukupuolileima, hyvä pää ja ilme, hyvät korvat, hyvä rungon tilavuus, hieman jyrkkä lantio, hyvä raajarakenne edessä ja takana, hyvät varpaat, rodulle tyypilliset liikkeet, hyvä häntä, hieman pehmeä karva."

Brenda: AVO ERI AVK 1 SA PN2 SERT

"1 v 8 kk, hyvät mittasuhteet ja sukupuolileilma, oikealinjainen, hieman kevyt pää, hyvät korvat, tilava runko, polvikulmaa voisi olla hieman enemmän, hyvä etuosa, kokoon sopiva raajaluusto, hyvät varpaat, rodulle tyypilliset liikkeet, hieman jyrkkä lantio, hyvä turkki ja häntä."

 Milla voitti lähes jokaisella ostamallaan arvalla. Palkinnot oli hyviä ja niitä oli paljon. Milla voitti mm. kaksi lahjakorttia Leville hotelliin ravintolaan, joten sinne suunnattiin näyttelyn jälkeen. Loistavaa asiakaspalvelua, saatiin auto ulkoterassin viereen, koska koiria ei olisi voinut jättää helteen vuoksi autoon. Nyt auto oli lähellä ja kaikki ovet auki ja takaluukku ja saatiin syödä rauhassa hyvää ruokaa. Tytöt söivät sisällä ravintolassa ja kävivät leikkimässä.

Sieltä kotiin päin ajettiin tyttöjen toivomuksesta Vietosen kautta. Oltiin siellä vasta illalla, mutta uitiin kuitenkin vielä. Vesi on viikon  aikana kylmennyt huomattavasti. Kotona oltiin vasta puolen yön maissa.

Kiitos kaikille hyvästä seurasta ja mukavasta päivästä!!